top of page
Huisregels
* Wij werken uitsluitend op afspraak. De afspraak 24 uur van te voren annuleren, anders word er 75% van het bedrag in rekening gebracht.
* Mocht u een nieuwe klant zijn dan vragen wij een aanbetaling. Aanbetalingen dienen binnen 48 uur betaald te worden, anders word deze als geannuleerd beschouwd.
* Honden met vlooien worden niet in de salon geaccepteerd. komen wij tijdens de behandeling wel vlooien tegen word de trimbehandeling gestaakt en word hiervoor extra gerekend.

* Breng uw huisdier nooit met een volle maag naar de trimsalon.
* Laat uw hond goed uit voordat u naar de trimsalon gaat.
* Graag uw hond zijn behoefte buiten het terrein laten doen.

* Houdt uw reu kort aan de lijn zodat hij niet ongewenst gaat urineren.
* Houdt het afscheid van uw hond kort. Voor beiden is dit moment soms niet leuk maar zodra u weg bent herstelt de hond zich en zijn ze over het algemeen prima te behandelen.
* Kom niet eerder uw hond ophalen dan dat afgesproken is, doet u dit wel, en ik ben nog bezig, dan heeft uw hond alleen nog maar oog voor u en ben ik meestal genoodzaakt de behandeling te staken.

* Heeft uw hond vreemde reacties op de behandeling, laat het mij direct weten en wacht niet met melden tot de volgende behandeling
* Bent u onverhoopt ergens niet tevreden over , blijf niet weg maar neem contact met mij op dan kunnen we dit bespreken en oplossen
* Wij geven u een kwartier speling van de afgesproken tijd, bent u er niet binnen een kwartier dan kunnen wij als trimsalon de afspraak afzeggen, of 18 euro wacht tarief in rekening te brengen. # Voorbeeld afspraak: om 14:00 uur, wij wachten dan tot 14:15 uur.

* Als u hond klaar is geven wij u altijd een belletje dat u hond klaar is om opgehaald te worden, U dient direct naar de trimsalon te komen, om uw hond op te halen, wij geven u hier 30 minuten de tijd voor, na 30 minuten rekenen wij een opvang prijs twv 18 euro, daarna 5 euro per kwartier. # voorbeeld: u bent gebeld om 14:00, wij gaan er vanuit dat u om 14:30 de hond al heeft gehaald.

* Graag horen wij of uw hond een medische aandoening heeft.
* Heeft uw hond klitten of vilt wegens wat voor reden dan ook, word uw hond kort geschoren. hiervoor dient er een klitten/vilt contract ondertekend te worden.
* Reuen die intact zijn (met uitzondering gecastreerde reuen) worden met plasband gebracht. heeft u deze niet dan berekenen wij €2,50 voor een wegwerp plasband.
* Het kan voorkomen dat wij wel eens uitlopen met een behandeling. Wij adviseren uw prive of zakelijke afspraken niet strak achter uw trim afspraak te maken.

 
bottom of page